State of Art menswear

Nieuws

INSCHRIJVINGEN ATR 2018 GESLOTEN, WACHTLIJST GEOPEND

Wij zijn verheugd u te mogen melden dat wij op dit moment het maximum aantal inschrijvingen voor de Achterhoek Tour Rally 2018 hebben bereikt. Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven maar wil graag willen deelnemen; hiervoor hebben wij de zogenaamde wachtlijst geopend. Lees meer

Kom Klassiekers Kiek'n

Zondag 25 juni is het weer zover. Dit wordt de dag waarop het in de Achterhoek gaat donderen. En dan eindelijk een keer niet vanwege het weer maar vanwege de vele sportauto's die dit jaar aan de start zullen verschijnen van de Achterhoek Tour Rally 2017.

Dit jaar heeft de ATR 140 sportauto's die deelnemen aan de rally. Hiermee wordt dit de grootste en meest diverse Achterhoek Tour Rally tot op heden. Je kunt er auto's verwachten van een Bugatti T37 uit 1926 tot hyper moderne sportauto's zoals een 
 Ferrari 488. Deze en meer fantaschtische sportauto's zullen traditiegetrouw starten in Lievelde bij Loco Eten en Drinken.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de verschillende sportauto's van dichtbij te ervaren. Daarnaast zijn er meerdere BN'ers te spotten onder wie oud Le Mans winaar en racelegende Gijs van Lennep, SBS 6 presentator Rob Geus ,Nederlands voetbal trainer Co Adriaanse en presentator Gaston Starreveld.

Lees meer