State of Art menswear

BELANGRIJK NIEUWS: ACHTERHOEK TOUR RALLY VERZET NAAR 2021

● Achterhoek Tour Rally verzet naar 27 juni 2021
● Vrije gift voor regionale goede doelen
● Uitreiking speelhuisje De Timp


 


Beste Rally-liefhebber,
 
De wereld om ons heen ziet er sinds enkele weken compleet anders uit. Het is een onzekere tijd waarin de impact van het COVID-19 virus ons allemaal raakt. Wij hopen oprecht dat het met u en uw naasten goed gaat.
 
De afgelopen dagen hebben wij de ontwikkelingen omtrent het virus en de door het RIVM genomen maatregelen op de voet gevolgd. Eerder hebben wij reeds besloten om de sponsoravond van dinsdag 14 april a.s. af te gelasten.
 
De gezondheid en veiligheid van onze trouwe sponsoren, deelnemers en vrijwilligers heeft onze hoogste prioriteit. Als  bestuur van Stichting Achterhoek Tour Rally nemen wij daarom onze verantwoordelijkheid en hebben wij besloten om de 13e editie van de Achterhoek Tour Rally van zondag 28 juni 2020 te verzetten naar zondag 27 juni 2021. Dit houdt in dat er dit jaar géén Achterhoek Tour Rally plaatsvindt. De State of Art Rally Academy, welke gepland stond op zaterdag 6 juni 2020, zal tevens komen te vervallen.
 
Save the dates
Noteer de volgende data alvast in uw agenda:
  • ATR Sponsoravond: Dinsdag 6 april 2021 (enkel voor sponsoren)
  • State of Art Rally Academy: Zaterdag 5 juni 2021
  • 13e Editie Achterhoek Tour Rally: Zondag 27 juni 2021
Indien u zich middels de online voorinschrijving reeds heeft aangemeld voor de 13e editie van de Achterhoek Tour Rally, zullen wij uw voorinschrijving omzetten naar 2021. U hoeft dus niets te doen.
 
Vrije gift
Ondanks dat er dit jaar geen Achterhoek Tour Rally plaatsvindt, blijven wij ons graag inspannen voor regionale goede doelen. Het is belangrijk voor de ouderen om ons heen, dat wanneer zij uit sociale quarantaine komen, activiteiten met elkaar kunnen ondernemen om zodoende eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Wij zouden het fantastisch vinden om uw vrije gift te mogen ontvangen, die wij vervolgens 100% besteden aan regionale goede doelen waaronder Stichting De Zonnebloem. Wanneer de situatie in ons land verbeterd is, kunnen de ouderen er weer op uit!
 
Wij ontvangen graag uw vrije gift op IBAN-nummer NL90 INGB 0005 1121 43 t.n.v. Stichting Achterhoek Tour Rally. Bij voorbaat hartelijk dank.
 
Uitreiking speelhuisje De Timp Lievelde
Op 7 april jl. hebben wij aan Orthopedagogisch Centrum De Timp van Stichting Zozijn in Lievelde een speciaal speelhuisje uitgereikt. Dit huisje is door onze sponsor Bouwbedrijf Hubers geproduceerd en geeft kinderen in een rolstoel de mogelijkheid om actief met hun zintuigen aan de slag te gaan. Doordat er verschillende attributen in dit huisje toegepast kunnen worden, ervaren deze kinderen nieuwe en verschillende prikkels.
 
Wij vinden het erg jammer dat de rally van dit jaar niet plaats kan vinden. Desondanks hopen wij u volgend jaar weer aan de start te mogen begroeten. Hopende op uw begrip en voor nu, zorg goed voor uzelf en de anderen om u heen.
 
Gezonde groet,
 
Berry, Martijn en Gijs
Bestuur Stichting Achterhoek Tour Rally


Datum nieuwsbericht: 7 april 2020