State of Art menswear

Voorinschrijving

Achterhoek Tour Rally 2020

De 13e editie van de Achterhoek Tour Rally vindt plaats op zondag 28 juni 2020.
Meldt u middels dit formulier kun u zich voorinschrijven als losse deelnemer.

Let op: dit betreft een voorinschrijving. Dit biedt géén garanties voor een definitief startbewijs. In aanloop naar de rally in 2020 verneemt u van ons of uw inschrijving definitief is. 

De Achterhoek Tour Rally op zondag 28 juni  is nog onder voorbehoud. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het virus en de daarbij horende richtlijnen van het RIVM op de voet. Begin April zullen wij, op basis van de actuele situatie en voorspellingen van experts, een beslissing nemen omtrent de Achterhoek Tour Rally in 2020. Wij zullen u hieromtrent uiteraard informeren.

 
Voorwaarden:
  1. Er is plaats voor 140 equipes.
  2. Indien de organisatie door extreme omstandigheden het evenement moet annuleren, wordt het inschrijfgeld onder inhouding van € 35,- administratiekosten geretourneerd.
  3. Uw aanmelding zal op volgorde van binnenkomst en na goedkeuring van het bestuur officieel worden. 
  4. U neemt deel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige door u geleden schade tijdens het evenement. U verklaart bovendien te beschikken over voldoende wettelijke verzekeringen voor particulieren als ook voertuigen. 

De kosten voor deelname aan Editie 2020 bedragen € 450,- excl. BTW per equipe.

Door in te schrijven verklaart U de voorwaarden te hebben gelezen en akkoord te gaan met deze voorwaarden. U legt zich neer bij de regels van de organisatie.

Toelichting ATR Klassen:
- Tour: Bol/pijl en fotoroute.
- Sport: Plus ingetekende lijn, grensbenadering en pijlen kortste route.
- Expert: Plus skipline, ingetekende lijn gespiegeld en stafkaarten.

 

 
 Security code
 
Equipe 1
  Navigator
Geslacht